Proizvodi i rješenja

Rješenja

Stručni timovi tvrtke Info-kod ponudit će vam cjelovita i pouzdana rješenja u skladu s vašim potrebama i mogućnostima. Predložit će vam odabir optimalnih modela opreme, istu dobaviti, instalirati i staviti u pogon, educirati vaše osoblje za njenu primjenu te, što je posebno važno, nabavljenu će opremu učinkovito servisirati, kako za vrijeme garantnog roka, tako i po njegovu isteku.

Potrošni materijal

U ponudi se nalaze sve vrste etiketa, kartica i folija koje, u kompletu s odgovarajućim ribonima/folijama, zadovoljavaju sve zahtjeve korisnika.

Programi

Istražite našu ponudu programa i saznajte na koje sve načine možete povezati softver i proizvode kako biste stvorili pametnija i prilagodljivija rješenja.

RFID

Potpuna vidljivost Zebrinih RFID štampača omogućuje vam upravljanje sredstvima - njihovo identificiranje, praćenje i optimiziranje. Zahvaljujući fleksibilnosti naših RFID štampača u prilici ste zadovoljiti razne poslovne potrebe, od prve do zadnje karike lanca nabavke, pa čak i koristiti ih za nove namjene.

Štampači ID kartica

Široka lepeza jednostranih ili dvostranih štampača za štampu kartica u boji nudi vam razne mogućnosti - od žične i bežične mrežne povezivosti, preko pametnih i magnetskih kartica, sve do laminiranja kartica radi njihove veće sigurnosti i izdržljivosti.

Prijenosni terminali

Jednostavni uređaji dizajnirani za maloprodaju, javna poduzeća, logistiku i rad na terenu.

Kategorije

Štampači bar kôda

Imajući u vidu širinu ponude Zebrinih izdržljivih štampača bar kôda, možete biti sigurni da će Info-kod ponuditi pravo rješenje za namjenu koju trebate.

Bar kod čitači

Bar kôd čitači dizajnirani su kako bi zadovoljili širok raspon potreba, namjena i budžeta.

Tablet računari

Kategorije

Extreme Networks Wi-Fi oprema