Riječ kupaca

"Info-kod je tvrtka po mjeri korisnika. Svakom korisniku pristupaju individualno, saslušaju zahtjeve i potrebe te svoje usluge prilagođavaju zahtjevima. U komunikaciji korisnici često shvate da postoji i bolja tehnička potpora koja rješavanje svakog zahtjeva izuzetno pojednostavljuje." (Alisa Martek, Hrvatski državni arhiv)

"Informacijsko-komunikacijska tehnologija koju pruža tvrtka Info-kod d.o.o. neophodna je za kvalitetno i suvremeno knjižničarsko poslovanje. I zato smo u suradnji s pristupačnim, susretljivim i kompetentnim djelatnicima tvrtke razvili uspješan partnerski odnos u kojem su naše potrebe prepoznate i imaju mogućnost brze realizacije." (Vesna Golubović, Nacionalna i  sveučilišna knjižnica u Zagrebu)

"Sve pohvale na poslovnosti. Svaki dogovor je uvijek ispoštovan i prije roka." (Tina Matošević, Hrvatsko knjižničarsko društvo)

"Info-kod naš je partner već dugi niz godina, koji podržava rad i održavanje Motovun Film Festivala. Uz pomoć njihovih usluga znatno nam se olakšava organizacija i rad na samom festivalu. Nadamo se da će ovaj partnersko-prijateljski odnos potrajati još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo. Profesionalnost, brzina i stručnost kvalitete su koje cijenimo i koje smo pronašli u suradnji s Info-kodom." (Koraljka Begović, izvršna producentica, Motovun Film Festival)

"Vrlo ste uslužni, informativni i inovativni. Pratite potrebe korisnika." (Verica Lulić, knjižnica Filozofskog fakulteta u Rijeci)