O nama

INFO-KOD online - sve za bar kod - inženjering INFO-KOD Sarajevo je nastao kao plod višegodišnje suradnje VIR d.o.o. Nova Bila i INFO-KOD Zagreb. Nakon te uspješne suradnje zaključeno je da suradnju treba podići na višu razinu osnivanjem poduzeća u BIH, što je i učinjeno 01.07.2002. Ovaj potez se nametao prije svega zbog kvalitetnije ponude opreme, a takođe i kvalitetnije servisne podrške za nove i stare kupce opreme. 

Osnivanjem INFO-KODA ova oprema i njen servis sada je direktno u vašem poduzeću. INFO-KOD vam neće samo prodati opremu nego će zajedno sa vama osmisliti projekat uvođenja ove opreme u vaše poduzeće, te je instalirati, izvršiti obuku i na kraju je kvalitetno servisirati u jamstvenom i van jamstvenog roka.

Kao i u Hrvatskoj INFO-KOD Sarajevo se bavi automatskom identifikacijom i direktnim unosom podataka u računalni sustav i to ambulantnu prodaju, skladišno poslovanje, inventuru osnovnih sredstava i razne druge inventure. Pojednostavljeno s našom opremom BAR KOD možete PRINTATI, ČITATI i vršiti prikupljanje podataka AUTOMATSKOM IDENTIFIKACIJOM proizvoda prijenosnim terminalima. INFO-KOD Vam može najpovoljnije dobaviti: -printere za termo i termotransfer tehnologiju tiskanja naljepnica i kartica -printere i materijal za ID kartice -čitače, laserske, ručne, stolne i prijenosne -programe za dizajn naljepnica, kartica i obradu pročitanih podataka Zastupničkim ugovorima vezani smo uz najpoznatije svjetske proizvođače opreme za automatsku identifikaciju:

Zebra, Motorola/Symbol, Intermec, Unitech, Europlus, Datalogic, Handheld Europe, Armor, Bluebird, Idtronic...

 Možda je dobro napomenuti, kako putem INFO-KODA možete po konkurentnim cijenama nabavljati i sve vrste potrošnog materijala. I to upravo onakav materijal, koji preporučuju proizvođači opreme i čija će primjena mnogostruko produljiti vijek njenog trajanja. I naša referentna lista vam može pokazati da smo već dugo u BIH i ona je svakim danom sve duža. To je INFO-KOD BIH!