Novosti 2017.

Sarajevo Film Festival

        

Info-kod i ove je godine  tehnička podrška Sarajevo Film Festivala.Na ovaj način Info-kod daje doprinos projektu koji ima značajnu ulogu u izgradnji pozitivnog imidža države predstavljajući jedan od najznačajnijih kulturnih projekata u regionu.

Android terminal Casio IT-G400

Android terminal Casio IT-G400

Casio IT-G400 

Uz robustan dizajn i dugovječnost izvedbe, profesionalne značajke uređaja CASIO IT-G400 postavljaju nove standarde u pogledu korisničkog sporazuma i sigurnosti ulaganja. Imager može istovremeno čitati više kôdova - čak i one oštećene - i to munjevitom brzinom.

Održana Druga GS1 Konferencija u Bosni i Hercegovini

Sarajevo, 09.05.2017. godine – GS1 Bosne i Hercegovine je, u saradnji sa sponzorima – članicama Udruženja, u Sarajevu organizovalo 2. GS1 Konferenciju: “Benefiti savremenih tehnoloških rješenja u skladu sa GS1 Standardima”.

Android terminal - Unitech EA600

Android terminal - Unitech EA600

Unitech EA600 (Android) robusno je 5-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja moćne značajke s naprednim mogućnostima za učinkovito prikupljanje podataka.

NiceLabel 2017

NiceLabel 2017

NiceLabel – iza kojeg stoji 25 uspješnih godina, kao predvodnik na području izrade programa za oblikovanje i ispis naljepnica – na tržište je lansirao novi program NiceLabel 2017. NL2017 donosi nenadmašnu produktivnost i najbolja rješenja za ispis naljepnica, koja korisnicima pomažu da sa manje uloženog truda postignu više.